Въпроси
+2
Лия Еванеско
Сам Браун
6 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Въпроси
Ами моят въпрос е безгранично тъп,но все пак да си питам.Понеже повечето РП форуми,в които съм била,става дума за училища и бла-бла и досега не съм била във виртуален град,РП-тата може да са от всякакво естество,нали?Смисъл,без крайно много фантасмагории де....
Лия Еванеско- Брой мнения : 26
Можеш да пишеш всичко, което съществува в реалността. Магията не съществува, ако това имаш предвид
Сам Браун- Admin
- Брой мнения : 101
Здрасти, ще задам пределно тъп въпрос, но понеже съм начинаеща.. Какво означава пасивни герои?
The Dark Mind- Брой мнения : 1
Е туй мога и аз да го кажа.Пасивните герои са измислени от теб,т.е.са направени от теб и нямат собствен акаунт....
Напускам.Не видях тема и затова така...но напускам,със сигурност...
Пейдж Маккартни- Брой мнения : 8
Аз пък искам да попитам защо магията не съществува в този виртуален свят?
Уаят Матю Халиуел- Брой мнения : 96
Най-просто казано: защото така искам. Светът в който живеем не е пълен с магия. Магията я има само във филмите, книгите и прочие. Чрез този форум... предполагам можем да свикнем да живеем в реалния свят. Направих форума без магия, защото не може всички форуми да са магически училища или някакви светове, завладени от зъл магьосник или пък някакъв Здрач форум. Т.е. може, но предполагам ще е скучно
Сам Браун- Admin
За мен пък реалният живот е много по-скучен от магическия. Няма да те заболи главата ако позволиш на хората които искат героите им да имат накакви свръхестествени способности да си имат такива герои. Ще си има и правила разбира се : да не използват магия върху невинни, да защитават хората без магически сили, да не се разкиват пред никого освен пред най-близките им хора и т.н.
Не! Съжалявам, но не искам магия в моя форум! Съжалявам! Това е последната ми дума. Ако не ти хареса... свободен си да си вървиш
Сам Браун- Admin
Голям си инат. Също като мен. Да не си овен?
Е защоооооооооооооооо няма да има магия?
Може ли собствениците на заведения (ресторанти, барове и т.н.) да си взимат заплатата и 50% от това което продадът?
Добре. Аз ще го добавя към заплатата ви.
Сам Браун- Admin
А може ли пасивните персонажи да си отварят собствени заведения или само главните могат?
Тейлър Лаутнър- Брой мнения : 41
Само главните. Ако искаш да отвориш нещо, което е на някой твой ПП, ще направя темата аз и ще пиша кой е собственика. Естествено заплата ПП няма да получава а приходите от заведението ще бъдат неутрални. Или можем да направим сметка на града където да вписваме тези печалби.
Сам Браун- Admin
-Да,това за сметката на града ми харесва.Един от моите ПП има фитнес зала,ако ти е възможно може да я направиш..
Тейлър Лаутнър- Брой мнения : 41
А аз искам да попитам по какъв начин ще си получаваме заплатите?
Всеки понеделник се взима заплатата. Просто в понеделник прибавяш сумата от заплатата си към сметката си.
Сам Браун- Admin
Исках да питам къде да пиша,че съм на работа(аз съм журналист)/...?
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите