В момента е: Пон 10 Дек 2018, 03:57

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
I - относно целия форум: 1 Пишете на кирилица! 2 Не се обиждайте! 3 Не флудете, освен във флууд темата! 4 Мнения, по-къси от 5 реда и от типа чат ще се трият. II - относно персонажите: 1 Имате право да си изберете работа или да сте безработен. 2 Ако сте студент ще получавате седмична стипендия. 3 Имате право да избирате колко и какво имущество да имате. Не прекалявайте! 4 Можете да си направите колкото искате героя, само че за всеки нов трябва да си направите нова регистрация, за да не стават обърквания при мен и другите потребители. 5 Когато искате да създадете някой пасивен герой го пускайте в темата за това, от регистрацията на персонажа, при когото искате да го включите във РоулПлея. 6 Моля ви, не пишете имена на персонажи от Здрач и Хари Потър